Forum je namenjen proizvodjačima voća (voćarskim stručnjacima, individualnim proizvodjačima i voćarima amaterima), naučnim radnicima u oblasti voćarstva, kao i učenicima, studentima i svima drugima koji se interesuju za voćarstvo. Osmišljen je za komunikaciju, razmene mišljenja, organizovanje voćara i svega što bi bilo od koristi iz ove oblasti, nikako za bilo kakvo reklamiranje ili ogovaranje drugih voćara i proizvođača sadnog materijala. Forum može da bude koristan izvor podataka i podstrek za veću, kvalitetniju i jeftiniju proizvodnju voća. Bržim uvodjenjem u proizvodnju novih, boljih sorti voćaka, korišćenjem prirodnih mogućnosti i znanja uz smišljena i značajna ulaganja Srbija bi mogla da postane veliki svetski proizvodjač i izvoznik voća jer imamo idealne opšte ekološke uslove za gajenje voćaka (klimu, toplotu, svetlost, vetar, zemljište i položaj). Prijatan boravak.

Morate biti prijavljeni kako biste pisali na forumu.

Pravila

  • Na forumu je zabranjeno korišćenje psovki i bilo kakvih drugih vulgarnih izraza.
  • Sve uvrede na nacionalnoj osnovi su strogo zabranjene.
  • U skladu sa prethodnom tačkom, zabranjeno je vređanje drugih kolega i članova foruma. Pod vređanjem se podrazumeva i ismevanje drugih korisnika zbog njihovog neznanja, neobaveštenosti i slično.
  • Sve teme i poruke napisane u cilju direktnog reklamiranja ili ogovaranja drugih rasadnika biće izbrisane!
  • Registrovanje naloga sa uvredljivim nadimkom je zabranjeno.
  • Zabranjeno je zatrpavanje teme porukama koje ne doprinose kvalitetu rasprave, porukama koje nisu predmet postojeće teme, posebno u kratkom vremenskom periodu!